REOMETRE A EXTRÚDRE PRE POTRAVINOVÝ PRIEMYSEL

Reológia je rozhodujúcim faktorom pre potravinársku výrobu, spracovanie a výsledné vlastnosti výrobku. viac

Analýza pesticídov pomocou moderných analytických techník

Sledovanie hladiny pesticídov - chemických látok používaných v poľnohospodárstve a v lesníctve proti chorobám, škodcom a burine – je neustále stredobodom záujmu centier ochrany životného prostredia a poľnohospodárskych, hygienických či potravinárskych laboratórií. viac

Analýza oligonukleotidov a dsDNA/RNA fragmentov na novej DNAPac RP

Thermo Fisher Scientific opäť rozširuje svoj rad BioLC kolón a nedávno tak bola predstavená nová kolóna Thermo Scientific™ DNAPac™ RP. viac

HAAKE Viscotester iQ – prenosný, vysoko výkonný reometer na meranie pri vyšších tlakoch

Na základe reometra Thermo Scientific HAAKE Viscotester iQ bola vyvinutá prenosná konfigurácia na reologické meranie pri vyšších tlakoch. viac

Novinka pre konfokálne systémy Leica TCS SP8 – HyVolution 2nd Generation!

Chceli by ste zvýšiť rozlíšenie svojho systému Leica TCS SP8 a Leica STED 3X je v súčasnosti mimo Váš rozpočet? Máme pre Vás ideálne riešenie v podobe systému HyVolution, s ktorým vytvoríte super rozlišovací systém s rozlíšením 140nm v XY. viac

ULTRAZVUKOVÉ IN-LINE ČISTENIE NEKONEČNÝCH PROFILOV

Spoločnosť HIELSCHER Ultrasonics vyvinula pre optimalizáciu čistiaceho procesu mobilnú testovaciu stanicu Ultrasonic Wire Cleaning TestSet. viac

Využitie ICP-MS iCAP Q pre analýzu kontaminantov v potravinách

Národný ústav potravín Dánskej technickej univerzity (DTU) využíva ICP-MS spektrometre na analýzu potravín viac

LyoCoN – Optimalizácia zmrazenia produktu vo vialkách

Spoločnosť Martin Christ vyvinula technológiu LyoCoN, ktorá zaistí kontrolovanú nukleáciu produktu vo vialkách. viac